Persin Prensi verdi herkese dersi:)

Posted by Unknown , under | 0 yorum
  Bir çocukluk anımız daha artık beyazperdede. Commodore 64 le başladı hayatına, Amigayla devam etti. Playstation bir devrimdi, artık çevikliği sınır tanımıyodu. Asil bi ailenin gururlu, kıvrak ve atik bi üyesiydi. Atlar, zıplar, maceradan maceraya koşardı. Prince of Persia'dan bahsediyorum. "Cheat" lerin, "patch" lerin olmadığı dönemlerde Mario&Luigi biraderlerle en iyi oyun arkadaşımızdı.Artık o da diğerleri gibi video koleksiyonumuzda da yerini ayırttı.
          Şimdiye kadar bilgisayar ya da comic uyarlamalarını hep kötü bulmuşumdur. Ya aslına sadık kalmadıkları için ya da her hikayenin kendi dinamikleri içinde doğal sayılabilecek olayları saçma bi şekilde abarttıkları için. Bu alanda en beğendiğim film IRON MAN olsa da serinin devam filminden -daha izlemediğim için- pek umutlu değilim.

     Sinemada filmi izlemeden önce her ne kadar önyargılı olsam da, hepsi boşa çıktı. Emrah bakışlı caanım prens Destan hariç.. İlk başta Jackie Gylenhall nam-ı diğer Destan filme para yatırdığı için haliyle başrolde de kendisi oynuyo diye düşündüm ama fena halde yanılmışım. Küçük Jackie bu emeklerinin karşılığında 8 milyon $'cık, vücudunu istenen kaslı görüntüyoe kavuşturduğu için de bonus olarak 2 milyon $'cık daha almış. Ezik prens Destan damdan dama uçuyo, e ben de uçarım 10 milyona hem de bana TL de olur:) hehe

     Bu filmde de Hollywood Amerikaya giydirmekten kendini alamamış. Giydirirken de yüceltmiş. Bu ne perhiz ne lahana turşusu dedirtecek cinsten yani. Harika Pers İmparatorluğu ki burada U.S.A olmaktadır, harika ve çok adil bir şekilde ülkesini yönetmekle kalmıyo komşularıyla ve müttefikleriyle de uyumlu bir ilişki içinde.. Savaş açtıkları ülkeye de kendilerine  karşı kullanmak için silah üretiyor bahanesiyle saldırıyorlar. Tanıdık geldi mi... Halbuki 300 Spartalıda bu sefer Amerika Spartayken doğulu adi düşmanları Perslilerdi.

   Kıssadan hisse; fala inanma falsız da kalma..(Teşbihde hata olmazmış:)

Kutlu Doğum Haftası

Posted by tugce , under | 0 yorum
Sevgili Blog,
Naber? Biz iyiyiz nolsun.. Bugün günlerden Gökay'ın doğumgünü =) Kutlu olsun. Sanmayın ki benimki de çok uzaktı, hayır, sadece ve sadece 2 gün önceydi. Bugün biz boş işler ofisimizin toplantısını herhalde bir daha tekrarlanmayacak lezzetsizlikte bir brunch ile açtık. Ardından bugüne yakışır bir üretkenlikle, hemen kameramıza bir kaset almaya karar verdik ki videolardan bir demet oluşturabilelim. Bunu da eyleme geçirdik, hayırlı olsun. Şimdi ise, seninle görüşmek ve sevgili Gökay'ın doğumgününü kutlamak vesilesiyle naçizane komşumuz Coco ile biralarımızı içtik, bekliyoruz. Başka bir boş işte görüşmek dileğiyle, öptüm.

günlerden bi gün

Posted by tugce , under | 1 yorum
hey hey you you