Jimmy Key/SelfArt





 Geçen ay içinde Jimmy Key Facebook sayfasında bir ilan yayınladı. Bu ilana göre 2013 yaz kataloğu için profesyoneller yerine, hevesli amatörlerle çalışma kararı almışlardı. Ben de durur muyum, bir atraksiyon meraklısı olarak sonradan kendisiyle bizzat da tanıştığımız, işinde ciddi ciddi gözümün kaldığı Jimmy Key Eğlence Müdürü Tuğba ile mailleşmeye başladık. Sonuç olarak bahardan kalma  bir pazar günü, çekimin yapılacağı yere gittik. Alsancak'ta Hürriyet binasının arkasında meğerse bir çekim platosu varmış da biz bilmiyor muşuz.



 İçeriye girdiğimizde ilk 2 dakika bir çekingenlik yaşasak da alışmamız uzun sürmedi ve kendimizi o bol renkli kıyafetleri denerken bulduk. Aslında geç gitmemizden dolayı daha güzel olan kıyafetlerle çekimler yapılmıştı bile, ama gene de aradan çok güzel kıyafetler bulduk ve makyaj/saç için sıraya girelim dedik.


 Tabii ki her yerde tanıdık biriyle karşılaşmak zorunda olan ben, burada da Aslı ile karşılaştım. Aslında İzmir'de işinin en iyilerinden biri olan Aslı ile karşılaşmak sürpriz olmamalıydı. Neyse sonuç olarak hayatımın ilk makyajını da Aslı'ya yaptırmış oldum:) Aynı şekilde Tuğçe'ye de çok güzel bir makyaj yaptı(ellerine sağlık) ve çekime geçtik. Ortam çok eğlenceli ve sıcaktı. Kamera arkasında  Colin Farrel Türkiye şubesi Cahit Baha Pars ve tüm sıcaklığı ve profesyonelliğiyle Jimmy Key yaratıcı ekibi vardı.



 Müşterileriyle böyle bir bağ kurup onları taraftar müşteri yapma fikri her zaman hoşuma gitmiştir. Bu tip organizasyonlar her zaman iki taraf arasındaki aidiyet hissini arttırır ve artık o müşteriler, marka ile kanka/arkadaş olurlar. Burada da olan bu oldu. Bize çok yakın ve sıcak davranan bu ekipten en başta Tuğba olmak üzere birçok arkadaş edinerek ayrıldık. O günden kalan güzel anılar da cabası.




 Jimmy Key'in eylemlerinin devamını bekliyoruz:)


 

 Darısı diğer markaların başına.

 Sevgiyle kalın..

One Response to "Jimmy Key/SelfArt"